THE SHOW MUST GO ON LIVE

Όχι άλλος αχταρμάς

Όχι άλλος αχταρμάς

Ένας... αιώνας ρεπορτάζ Ολυμπιακού σμίγει σε αυτό το show must go on του Παντελή Διαμαντόπουλου και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Τόσο νωρίς, τόσο άδοξα και με τη στάμπα της αποτυχίας πάνω του, ο μπασκετικός Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο. Έγιναν αρκετά στο «χτίσιμο» , ακόμη περισσότερα στην διάρκεια της σεζόν και θα γίνουν κι άλλα τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σε αυτό το show must go on σμίγει με τον Γιάννη Φιλέρη και τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Σχεδόν δηλαδή ένας... αιώνας ρεπορτάζ μαζεμένος και όπως καταλαβαίνετε αυτά που θα ακούσετε θα σας προβληματίσουν, αλλά και θα σας βοηθήσουν να βγάλετε και εσείς συμπεράσματα και να λύσετε και τις δικές σας απορίες.

Τι έγινε στην αρχή της σεζόν και πώς αυτή κύλησε. Ποιοι θα αλλάξουν και φυσικά τι μέλλει γενέσθαι με τον Βασίλη Σπανούλη... Και από αυτό το podcast φυσικά δε γίνεται να λείψει η ειδική αναφορά στο Champions League που έχει φτάσει στην κορύφωσή του. Εμείς αναλαμβάνουμε να σχολιάσουμε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Για όλες τις άλλες προκλήσεις, υπάρχει το Ultrex, η σταθερά Νο 1 αντιπιτυριδική προστασία για τους άντρες, που μπαίνει σε ρυθμούς Champions League και υποστηρίζει όλους τους legends σε κάθε δύσκολη φάση.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

Photo Credits: Eurokinissi/24MEDIA Creative Team

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ