BALD BROTHERS

Ο Αϊζέια Κάναν στους Bald Brothers: "Γραφτό να είμαι με Έλληνες, θέλω τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό"

Ο Αϊζέια Κάναν στους Bald Brothers: "Γραφτό να είμαι με Έλληνες, θέλω τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό"
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Αϊζέια Κάναν "άραξε" για 73 λεπτά με τους Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου. Κι αυτό είναι ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για να ακούσετε το νέο επεισόδιο του Bald Brothers podcast.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Για τους 21 πόντους που έβαλε σε 22 λεπτά στον τελικό της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς της Basket League. Ο Αϊζέια Κάναν αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον επαγγελματισμό του, θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο χάρη στη συζήτηση που έκανε με τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο στούντιο της 24MEDIA.

Ο Αμερικανός γκαρντ "άραξε" με τα Καραφλά Αδέλφια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς φίλτρο, χωρίς να κρυφτεί. Για τον Τυφώνα Κατρίνα που τον βοήθησε να ωριμάσει νωρίς, για το NBA και την καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος, για τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Παραδέχθηκε ότι θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στους ερυθρόλευκους, θυμήθηκε πρόσωπα και ιστορίες από το παρελθόν, πέρασε 73 λεπτά με τα γυαλιά του και με χαμόγελο. Απολαύστε τον.

Άκουσε το νέο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE NBA ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ