PODCASTS

I Pod This Game: Ο Έντι Τζόνσον μετάνιωσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό

I Pod This Game: Ο Έντι Τζόνσον μετάνιωσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό

Κάνσας, Σακραμέντο, Σιάτλ, Σάρλοτ, Ιντιάνα, Χιούστον κι ενδιάμεσος σταθμός η Ελλάδα. Ο Έντι Τζόνσον δεν ξεχνά όσα έζησε στον Ολυμπιακό και παραδέχεται μέσω του "I Pod This Game", του νέου podcast του Sport24.gr, πως δεν έπρεπε να αποχωρήσει από τα μέρη μας.

Μέτρησε 17 σεζόν στο ΝΒΑ, ήταν μέλος της Λίγκας από το καλοκαίρι του 1981 έως το καλοκαίρι του 1999, σκόραρε 19202 πόντους και είχε μέσο όρο καριέρας τους 16 με τις φανέλες των Σακραμέντο Κινγκς, των Φοίνιξ Σανς, των Σιάτλ Σουπερσόνικς, των Σάρλοτ Χόρνετς, των Ιντιάνα Πέισερς και των Χιούστον Ρόκετς. Ενδιάμεσα έκανε ένα διάλειμμα για να περάσει από τα μέρη μας. Φόρεσε τα χρώματατου Ολυμπιακού την περίοδο 1994/95, αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι σε πραγματικά πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κι ακόμη και σήμερα μνημονεύεται για το εκπληκτικό περιφερειακό του σουτ και την ταχύτατη εκτέλεσή του.

Ο Έντι Τζόνσον δεν είναι " άλλος ένας Αμερικανός που πέρασε από το ελληνικό μπάσκετ", αλλά ένας σπουδαίος αθλητής που άφησε το στίγμα του στη χρυσή εποχή της Α1. Ακόμη και σήμερα, 24 χρόνια μετά, μιλάει με νοσταλγία για τις εμπειρίες που έζησε στα μέρη μας και θυμάται τη μαύρη γάτα που τρόμαξε τον Γιάννη Ιωαννίδη και ανάγκασε την αποστολή να πάρει τη μεγαλύτερη διαδρομή για να φτάσει στο γήπεδο. Guest στο τρίτο επεισόδιο του "I Pod This Game" με τους Χάρη Σταύρου - Δημήτρη Σκούρτα, ο Τζόνσον παραδέχθηκε πως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ήταν η αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα ήθελε να μείνει και μετά το τέλος της καριέρας του.

Ποιος είναι ο MVP της τρέχουσας σεζόν και γιατί; Ποιο είναι το ταβάνι του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Τι συμβαίνει με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς; Ποιος είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του αθλήματος; Τι θυμάται από τη θητεία του στην Ελλάδα; Ο Fast Eddie, ο κορυφαίος έκτος παίκτης το 1989 με τους Φοίνιξ Σανς, είχε απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και με τον δικό του πολύ ιδιαίτερο τρόπο έδωσε κάποιες διαστάσεις που πολύς κόσμος... προσπερνάει. Στα 59 του χρόνια πλέον, ο αναλυτής του Fox Sports Arizona δεν ξεχνά τη χώρα στην οποία έζησε πριν από δυόμιση δεκαετίες.

ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ "I POD THIS GAME":

5:09 - Ποιος είναι ο MVP της σεζόν 2018/19 και γιατί;

7:45 - Ποιο είναι το ταβάνι του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

11:40 - Τι πραγματικά συμβαίνει με τους Γουόριορς και γιατί δεν είναι πλέον τόσο λαμπεροί;

14:40 - Ποιος είναι ο GOAT;

19:50 - Οι αναμνήσεις από την Ελλάδα και η απόφαση για την οποία έχει μετανιώσει

Κάντε εγγραφή για να ακούτε το "I Pod This Game" στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ