BALD BROTHERS

Η Giannis Mania, η πρόκριση της Εθνικής, ο Πάπας κι ο Αγραβάνης

Η Giannis Mania, η πρόκριση της Εθνικής, ο Πάπας κι ο Αγραβάνης
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Καυτό επεισόδιο Bald Brothers, με Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου να έχουν μια ντουζίνα ζητήματα για να σχολιάσουν. Από τον Αντετοκούνμπο μέχρι τον Πάπας κι από την Εθνική μέχρι τον Μπέικον, τον Τζέιμς και τον Αγραβάνη.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 34ο επεισόδιο του Bald Brothers, για να αναλύσουν το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Μιλγουόκι Μπακς στη σεζόν, τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, το ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον με τον Παναθηναϊκό, το MVP του μήνα που πήγε στον Μάικ Τζέιμς κι όχι στον Σάσα Βεζένκοβ, το φαινόμενο Τζορτζ Πάπας που ζει το όνειρό του και τον free agent Δημήτρη Αγραβάνη.

Άκουσε το 34o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ