S24 AUTO THE PODCAST

Formula 1: Το ντόμινο των μεταγραφών, τα προβλήματα της Ferrari και η έκβαση του πρωταθλήματος

Formula 1: Το ντόμινο των μεταγραφών, τα προβλήματα της Ferrari και η έκβαση του πρωταθλήματος
Το λογότυπο του podcast για το αυτοκίνητο

Γιατί έφυγε ο Αλόνσο από την Alpine; Τι συμβαίνει μέσα στη Ferrari; Πόσο θα επηρεάσουν οι αλλαγές στα μονοθέσια; Ο Γιάννης Λημναίος και ο Πάνος Διαμάντης ρίχνουν φως σε αυτά και πολλά ακόμη που συμβαίνουν στο παρασκήνιο της Formula 1, καλοκαιριάτικα.

Τι “παίζει” με τον Όσκαρ Πιάστρι; Γιατί έφυγε ο Αλόνσο από την Alpine; Τι συμβαίνει μέσα στη Ferrari; Θα επηρεάσουν οι αλλαγές στα μονοθέσια που θα ισχύσουν από τον επόμενο αγώνα, την έκβαση του πρωταθλήματος; Και τι γίνεται με τις Porsche και Audi που μπαίνουν στην F1 το 2026;

Η Formula 1 μπήκε θεωρητικά σε ‘μουντ’ καλοκαιρινής ραστώνης αλλά στο παρασκήνιο, πέρα από το ντόμινο των μεταγραφών που ξεκίνησε με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Φέτελ, συμβαίνουν πολλά και ενδιαφέροντα. Τα οποία οι Γιάννης Λημναίος και Πάνος Διαμάντης αναλύουν σε αυτό εδώ το podcast.

Σας άρεσε; Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε όλα τα επεισόδια. Στείλε μας τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις για θέματα στο [email protected].

TAGS S24 AUTO THE PODCAST FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ