BALD BROTHERS

Bald Brothers: Ο απόηχος του ντέρμπι, η Dubai Team και οι βολές του Γιάννη

Bald Brothers: Ο απόηχος του ντέρμπι, η Dubai Team και οι βολές του Γιάννη
24 MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 40ο επεισόδιο του Bald Brothers podcast, για τον απόηχο του ντέρμπι του ΣΕΦ, τις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Άντονι Ντέιβις, αλλά και για την Dubai Team που έρχεται για να αλλάξει τη EuroLeague.

Το ντέρμπι του ΣΕΦ πέρασε, η ζωή συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός ψάχνουν και ψάχνονται, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει με εντυπωσιακό ποσοστό στις βολές, ο Λούκα Ντόντσιτς ψάχνει στηρίγματα και ο Άντονι Ντέιβις είναι καλύτερος από ποτέ επειδή απλώς είναι πλέον άλλος παίκτης. Οι Bald Brothers Καβαλιεράτος - Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για να αναλύσουν τη μπασκετική επικαιρότητα, που είναι πραγματικά πολύ πλούσια.

Άκουσε το 40o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers Καβαλιεράτο - Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ