ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι δηλώσεις της Άννας Κορακάκη: "Ο τελικός είναι ρώσικη ρουλέτα, προσδοκώ μετάλλιο στα 25μ."

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι δηλώσεις της Άννας Κορακάκη: "Ο τελικός είναι ρώσικη ρουλέτα, προσδοκώ μετάλλιο στα 25μ."
SPORTSIMAGES.GR

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό των 10μ. με αεροβόλο όπλο με την έκτη θέση και μίλησε για τους στόχους της ενόψει της συμμετοχής της στα 25μ.

Την παρουσία της στο ένα από τα δύο αθλήματα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ολοκλήρωσε η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία Ολυμπιονίκης της σκοποβολής κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των 10μ. με αεροβόλο όπλο σε μία ακόμα ρώσικη ρουλέτα όπως συνηθίζει να λέει.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς της η Άννα Κορακάκη έσπευσε στην αγκαλιά του πατέρα και προπονητή της, Τάσου Κοράκακη και λίγο αργότερα έκανε τον απολογισμό της προσπάθειάς της.

"Ο τελικός είναι κάτι το διαφορετικό. Όπως τονίζω κάθε φορά, ο τελικός ειδικά στο δικό μας άθλημα είναι ρώσικη ρουλέτα. Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία και εγώ ήρθα εδώ με αυτόν τον στόχο. Την πρόκριση στον τελικό και όχι τα μετάλλια.

Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Είναι πραγματικά ρώσικη ρουλέτα. Αν παίζαμε μετά από μία ώρα θα βλέπατε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ίδια μέρα, οι ίδιες αθλήτριες και στην ίδια φόρμα, τα αποτελέσματα αλλάζουν δραματικά" ανέφερε αρχικά η Άννα Κορακάκη.

Στη συνέχεια επεσήμανε για την παρουσία της στον προκριματικό: "Για τον προκριματικό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έφυγα με τεράστια αισιοδοξία για να έρθω στον τελικό. Έκανα έναν εξαιρετικό αγώνα. Δύο πόντους κάτω από το Παγκόσμιο ρεκόρ που είχα πετύχει το 2018. Πάρα πολλά δεκάρια, πάρα πολύ καλή τακτική και τεχνική".

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους της για τη συμμετοχή της στα 25μ. τονίζοντας: 'Σίγουρα ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό. Από εκεί και πέρα ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φυσικά, προσδοκούμε για ένα μετάλλιο, όπως κάναμε και εδώ. Αλλά είπαμε είναι το timing της κακή βολής, είναι πολλά".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ