ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκόποβολή: Πέμπτη η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Σκόποβολή: Πέμπτη η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο
PANTELIS ZERVOS

Η Άννα Κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό του Σπορ Πιστολιού Γυναικών (πυροβόλο) στους Τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF 2019 όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Σήμερα (20/11) η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αγωνίσθηκε στον τελικό του Σπορ Πιστολιού Γυναικών (πυροβόλο), στους Τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF 2019. Οι τελικοί παγκοσμίων κυπέλλων είναι διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Σκοποβολής (ISSF), στους οποίους προσκαλούνται και λαμβάνουν μέρος οι διακριθέντες σκοπευτές από τον κύκλο Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF όλης της χρονιάς.

Στους Αγώνες είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν οι δεκαοκτώ (18) καλύτερες αθλήτριες στο Σπορ Πιστόλι, από όλο τον κόσμο!

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε τέταρτη στον τελικό με 589/600 (292+297, 19Χ). Ξεκίνησε εντυπωσιακά τον τελικό, κορυφαία με 9/10 μετά τις δύο πρώτες σειρές, ισόπαλη με την Γερμανίδα Monika Karsch.

Όμως στην τρίτη σειρά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε τρεις άστοχες βολές και έμεινε πίσω στο σκορ. Παρότι προσπάθησε να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση μεταλλίου στην τέταρτη σειρά, αποκλείστηκε μετά από αγώνα μπαράζ με την Γερμανίδα Doreen Vennekamp. Κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Jingjing Zhang (CHN), ακολουθούμενη από την Minjung Kim (KOR) στο ασημένιο και την Monika Karsch (GER) στο χάλκινο.

Αύριο Πέμπτη 21/11, η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ