ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Χρυσή η Κορακάκη στο Μόναχο

Σκοποβολή: Χρυσή η Κορακάκη στο Μόναχο
PANTELIS ZERVOS

Η Άννα Κορακάκη με συνολική επίδοση 241,4 κατέλαβε την πρώτη θέση στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Μονάχου.

Ένα ακόμα μετάλλιο προσέθεσε στην πλούσια συλλογή της η Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης του Ρίο επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι ανήκει στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Μονάχου.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια έδειξε από την αρχή ότι πήγαινε καρφί για μετάλλιο αφού ήταν συνεχώς μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις. Τα πάντα κρίθηκαν στις τελευταίες βολές με την Κορακάκη να αποδεικνύει ότι έχει ατσάλινα νεύρα και να προσπερνά τις αντιπάλους της φτάνοντας.

Έτσι με συνολική επίδοση 241,4 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Κινέζα, Γουέι Κιαν, να είναι δεύτερη με 239.6 και τρίτη η Μινγιούνγκ Κιμ από την Κορέα με 220.8.

Ενδεικτικό του ψηλού επιπέδου συναγωνισμού που υπήρχε ήταν ότι η Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς που στον προκριματικό ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ της Κορακάκη έμεινε στην πέμπτη θέση με 178.6.

Η συμμετοχή της Άννα Κορακάκη ολοκληρώνεται την Πέμπτη (30/5) με τη συμμετοχή της στο μεικτό μαζί με τον αδερφό της Διονύση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού

Σκοποβολή: Χρυσή η Κορακάκη στο Μόναχο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ