ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σκοποβολή: Έκτη η Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

Η Άννα Κορακάκη
Η Άννα Κορακάκη EUROKINISSI

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι με την κατάληψη της έκτης θέσης στον τελικό του αγωνίσματος.

Δεν μπόρεσε να ανέβει ξανά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία σκοπεύτρια αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε τελικό κάτι που από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα.

Η Άννα Κορακάκη έμεινε πίσω μετά τις πρώτες δέκα βολές και στη συνέχεια παρά την προσπάθειά της δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.

Πλέον στρέφεται στα 25μ.

Φυσικά, η παρουσία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν ολοκληρώθηκε τώρα. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια θα αγωνιστεί και στα 25μ. εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο.

Ο προκριματικός για το συγκεκριμένο αγώνισμα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 29 Ιουλίου και φυσικά στόχος της Άννας Κορακάκη είναι να πάρει την πρόκριση στον τελικό και από εκεί να διεκδικήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ