ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Το SPORT24 στο Τόκιο: Η πατρική αγκαλιά του πατέρα και προπονητή της Άννας Κορακάκη μετά τον μεγάλο αγώνα της

Η αγκαλιά της Άννα Κορακάκη και του Τάσου Κορακάκη
Η αγκαλιά της Άννα Κορακάκη και του Τάσου Κορακάκη SPORTSIMAGES.GR

Ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά μετά το φινάλε του τελικού στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι, όπου κατέλαβε την έκτη θέση.

Δεν μπόρεσε να ανέβει ξανά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία σκοπεύτρια αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε τελικό κάτι που από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα. Ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι με την κατάληψη της έκτης θέσης στον τελικό του αγωνίσματος. Η Άννα έμεινε πίσω μετά τις πρώτες δέκα βολές και στη συνέχεια παρά την προσπάθειά της δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης, της έδωσε μια μεγάλη πατρική αγκαλιά, θέλοντας να την εμψυχώσει για τη συνέχεια. Άλλωστε, έχει μπροστά της και τον μεγάλο αγώνα στα 25μ., εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο. Ο πατέρας της έχει περάσει μαζί της όλες τις αγωνίες της, τη μάχη της, τα άγχη της και είναι δίπλα της σε κάθε της αγώνα, σε κάθε χαρά και λύπη στην καριέρα της μέχρι σήμερα.

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ