ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σκοποβολή: Έκτη η Άννα Κορακάκη στα 25μ σπορ πιστόλι

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό των 25μ στο σπορ πιστόλι.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στα 25μ. σπορ πιστόλι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όπως και στον τελικό των 10μ. πλήρωσε την πρώτη σειρά βολών της και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η Τσια Τσεν Τιέν (Κινεζική Ταϊπέι) ήταν εκείνη που αποκλείστηκε πρώτη και την ακολούθησε η Ντόρεν Βένεκαμπ (Γερμανία). Η πορεία της Άννας Κορακάκη σταμάτησε στον τρίτο αποκλεισμό ο οποίος ισοδυναμούσε με την έκτη θέση.

Φυσικά, όπως και να το δει κάποιος η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο μετά από δύο παρουσίες μετρά δύο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο που κατέκτησε στο Ρίο) και δύο τελικούς.

Το χρυσό μετάλλιο με Ολυμπιακό ρεκόρ πανηγύρισε στο μπαράζ (4-1) η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία-38β.), η οποία είχε θριαμβεύσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, το ασημένιο επίσης με Ολυμπιακό ρεκόρ η Μινγιουνγκ Κιμ (Ν. Κορέα38β.) και το χάλκινο η Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα-29β.).

Η τελική κατάταξη:

  1. Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) 38β.
  2. Μινγιουνγκ Κιμ (Ν. Κορέα) 38β.
  3. Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα) 29β.
  4. Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία) 28β.
  5. Τσια-Γινγκ Γου (Κινεζική Ταϊπέι) 23β.
  6. Άννα Κορακάκη (ΕΛΛΑΔΑ) 18β.
  7. Ντορίν Βένεκαμπ (Γερμανία) 14β.
  8. Τσια Τσεν (Κινεζική Ταϊπέι) 10β.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ