ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κορακάκη: "Επέστρεψα χαρούμενη, σε όλους αξίζει η στήριξη"

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε από το Τόκιο και δήλωσε χαρούμενη για την υποδοχή στο αεροδρόμιο, στάθηκε στη στήριξη στους Έλληνες αθλητές και έστειλε μήνυμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Με δύο έκτες θέσεις επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο η Άννα Κορακάκη η οποία την Κυριακή (1/8) έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου είδε κάποιους ανθρώπους να την περιμένουν για να τη συγχαρούν.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης έκανε μάλιστα και δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 και μίλησε για την προσπάθεια τη δική της αλλά και των υπολοίπων αθλητριών λέγοντας πως είναι αρκετά σημαντικά τα πλασαρίσματα στους τελικούς και μικρές λεπτομέρειες κρίνουν ένα μετάλλιο ή μη. Επίσης έθεσε στόχο μια σωστή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Αρχικά είπε: "Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη, γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημα μου. Τα μέλη του συλλόγου μου, πολύ συγκινητική στιγμή και αυτό που εύχομαι είναι όλα τα παιδια, γιατί είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς, ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια και πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές σε σχέση με τους αντιπάλους που τους αξίζει η στήριξη".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της λέγοντας: "Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε να κάνουμε για το Παρίσι".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ