ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Κορακάκη: "Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη"

Κορακάκη: "Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη"

Η Αννα Κορακάκη επιβεβαίωσε ότι ανήκει στην "αφρόκρεμα" της διεθνούς σκοποβολής και στις δηλώσεις της ανέφερε πως είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει και πως μπορεί να κάνει μια μεγάλη διακοπή, αφού εξασφάλισε την παρουσία της στο Τόκιο το 2020.

Η Αννα Κορακάκη επιβεβαίωσε ότι ανήκει στην "αφρόκρεμα" της διεθνούς σκοποβολής. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην πόλη, Τσανγκουον της Νότιας Κορέας. Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κορακάκη στην διοργάνωση της Κορέας, "ισοδυναμεί" και με "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας, η 22χρονη ανέφερε: "Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη. Είναι μία μεγάλη ημέρα για εμένα. Κατέκτησα τον τίτλο στην πρώτη μου προσπάθεια. Το 2014, στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISSF, συμμετείχα ως νεάνιδα.

Αισθάνομαι υπέροχα που εξασφάλισα μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό σημαίνει, ότι τώρα μπορώ να κάνω μία μεγάλη διακοπή, πριν αρχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένουν ακόμη δύο χρόνια και χρειάζομαι να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου".

Όσον αφορά στην εξέλιξη του τελικού, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, σχολίασε: "Αρχισα τον αγώνα με πολύ καλό τρόπο, αλλά στην συνέχεια έκανα ορισμένα λάθη. Στο δεύτερο μέρος του τελικού, απέδειξα ότι μπορώ να επανέλθω. Η Κορεάτισσα αντίπαλος μου, έκανε κάποια λάθη και μου έδωσε την ευκαιρία να την ξεπεράσω. Έτσι, φθάσαμε να διεκδικούμε το χρυσό με την Ζοράνα (σ.σ. Αρούνοβιτς). Και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατά την διάρκεια του τελικού, χαμογελούσαμε η μία στην άλλη και αστειευόμασταν με την κατάσταση που ζούσαμε. Τελικά τα κατάφερα. Τώρα είναι η ώρα για διακοπές".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ