ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Άννα Κορακάκη: Χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 / ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 25Μ. ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ (EUROKINISS-FOTOARENA)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 / ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 25Μ. ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ (EUROKINISS-FOTOARENA) EUROKINISSI

Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.

Νέα σπουδαία επιτυχία για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης που πριν λίγες μέρες είχε κατακτήσει και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μ. στον τελικό των 25 μ. με 35 (+3) βολές πραγματοποίησε ρεκόρ αγώνων με 9.717 πόντους και κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ντίτελμ Γκέρμπερ από την Ελβετία και το χάλκινο η Βουλγάρα, Αντοανέτα Μπόνεβα. Η Δραμινή πρωταθλήτριά μας επικράτησε στα μπαράζ της Γκέρμπερ και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ