SERIE A

Serie A: Καλπάζει η Ίντερ, άφησε 10 πόντους πίσω την Γιουβέντους

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τζένοα για την Serie A
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τζένοα για την Serie A Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος Ίντερ δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 3-0 της Τζένοα και να φτάσει στην πέμπτη σερί νίκη της στο Καμπιονάτο, που την φέρνει στο +10 (με ματς περισσότερο) έναντι της πρωταθλήτριας Γιουβέντους (VIDEOS).

Η Ίντερ διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και δεν λέει να αφήσει το πόδι από το γκάζι στην κούρσα για το σκουντέτο. Μετά από το θρίαμβο απέναντι στη συμπολιτισσα Μίλαν την περασμένη Κυριακή με σκορ 3-0, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μοίρασε μία ακόμα τριάρα στο "Τζουζέπε Μεάτσα", αυτή τη φορά με αντίπαλο την Τζένοα για την 24η αγωνιστική της Serie A και κρατάει σε απόσταση ασφαλείας τις διώκτριές της.

Ο Ρομελού Λουκακού άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι μετά από μόλις 32 δευτερόλεπτα αγώνα, με τον Νταρμιάν να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του στο 69' και να κλειδώνει ουσιαστικά το τρίποντο και τον Σάντσες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 79', λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους νερατζούρι, αποτέλεσμα που τους εκτόξευσε στο +7 από την Μίλαν (αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στην Ρώμη απέναντι στην Ρόμα) και στο +10 από την Γιουβέντους (χρωστάει το ματς με την Νάπολι στο Τορίνο).

Όσον αφορά στα άλλα δύο απογευματινά κυριακάτικα ματς, η Ουντινέζε έριξε στο καναβάτσο την Φιορεντίνα με το γκολ του Νεστορόβσκι στο 87' ενω η Κάλιαρι πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κάλιαρι, σε ένα ματς που ο Μπάμπης Λυκογιάννης έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ των Σαρδηνών στο 56' πριν αποβληθεί είκοσι λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (84' Ντ'Αμπρόζιο), Μπαρέλα (84' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς (76' Γκαλιαρντίνι), Έρικσεν, Πέρισιτς (84' Γιανγκ), Λουκακού, Μαρτίνες (76' Σάντσες)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκολντανίγκα, Ραντοβάνοβιτς (46' Ονγκουένε), Σαπάτα, Γκιλιόνε (62' Σομουρόντοβ), Στρόοτμαν (46' Μπεχράμι), Ροβέλα, Μελεγκόνι (1' Πορτανόβα), Τσιμπόρα, Πιάτσα, Σκαμάκα (62' Πάντεβ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Βερόνα - Γιουβέντους 1-1 (77' Μπαράκ / 49' Ρονάλντο)

Σπέτσια - Πάρμα 2-2 (52'72' Γκιασί / 17' Καραμό, 25' Ερνάνι)

Μπολόνια - Λάτσιο 2-0 (19' Εμπαγιέ, 64' Σανσόνε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια - Αταλάντα 0-2 (40' Μαλινόβσκι, 70/ Γκόζενς)

Κροτόνε - Κάλιαρι 0-2 (56' Παβολέτι, 60' πεν. Πέδρο)

Ουντινέζε - Φιορεντίνα 1-0 (87' Νεστορόβσκι)

Ίντερ - Τζένοα 3-0 (1' Λουκακού, 69' Νταρμιάν, 79' Σάντσες)

Νάπολι - Μπενεβέντο (19:00)

Ρόμα - Μίλαν (21:45)

Τετάρτη 17 Μαρτίου

Τορίνο - Σασουόλο (16:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ