ΣΤΗΛΕΣ

QUIZ: Πόσο πόνο έχει η καθημερινότητά σου;

Attractive businesswoman taking a break to relax and de-stress leaning back in her chair with her eyes closed, profile view
Attractive businesswoman taking a break to relax and de-stress leaning back in her chair with her eyes closed, profile view CONTRASTWERKSTATT

Πες μου τον πόνο σου να σου πω ποιος είσαι. Ή αλλιώς, πόσο πόνο έχει η καθημερινότητά σου; Κάνε το quiz και μάθε πώς θα σταματήσεις να υποφέρεις.

O σύγχρονος τρόπος ζωής, η δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα με τις δεκάδες υποχρεώσεις, οι έντονοι ρυθμοί στην εργασία και το άγχος (ποιος δεν έχει άγχος;) είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν δύσκολο έως ακατόρθωτο ο σωματικός πόνος να απουσιάζει από τη ζωή ενός ανθρώπου.

Σκέψου, λοιπόν, την καθημερινότητά σου και βάλε στην εξίσωση και τον πόνο. Πόσο εύκολο είναι να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που γεμίζουν καθημερινά το πρόγραμμά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας για... συντροφιά τον πόνο; Καθόλου. Είτε πρόκειται για πιο ήπιο, είτε για πιο δυνατό πόνο.

Επειδή όμως όλοι οι πόνοι δεν είναι οι ίδιοι, ας δούμε τους έξι πιο κοινούς, εξίσου ενοχλητικούς, πόνους της καθημερινότητας.

  • Πόνος της πλάτης
  • Πιάσιμο στη μέση και την πλάτη
  • Πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις
  • Στραβολαίμιασμα
  • Πονοκέφαλος που οφείλεται σε υπερένταση των μυών του αυχένα
  • Πόνος στους μυς από υπερβολική κούραση ή άσκηση

Όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό να αποτελούν μέρος της ζωής σου. Συμπάσχουμε. Ποια είναι όμως η λύση; Δεν γίνεται κάθε φορά να περιμένεις απλά να περάσει γιατί ναι, μπορεί και να μην περάσει έτσι, από μόνο του. Σου έχουμε καλά νέα και έχουν όνομα: Counterpain.

H Counterpain θα γίνει ο "σύντροφος" στην καθημερινότητά σου. Είναι η Νο1 θερμαντική αναλγητική κρέμα για άμεση ανακούφιση του μυϊκού πόνου και απευθύνεται σε όλους. Από αυτούς που αθλούνται και όσους καταπονούνται από σωματική εργασία μέχρι τους ανθρώπους που υποφέρουν εξαιτίας της κακής στάσης του σώματός τους ή που από το άγχος σφίγγουν τους μύες τους.

Και αφού βρήκαμε το γιατρικό σου, πες μας τον πόνο σου. Για την ακρίβεια πες μας πόσο πόνο έχει η δική σου καθημερινότητα και από τι προκαλείται.

Για δες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ