FIGHTSPORTS

Θριάμβευσαν και πλέον ζητούν να παίξουν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, George Kambosos

George Kambosos
George Kambosos

Με νίκες συνέχισαν οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι του George Kambosos, Devin Haney και Gervonta Davis. Πλέον, θέλουν να αναμετρηθούν με τον Ελληνοαυστραλό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Με νίκες συνέχισαν οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι του George Kambosos, Devin Haney και Gervonta Davis. Ο Haney αντιμετώπισε τον Joseph Diaz Jr. νικώντας με ομόφωνη απόφαση.

Το ματς είχε δυσκολίες για τον Haney καθώς πιέστηκε από τον Diaz ωστόσο ακολούθησε καλή τακτική, βασιζόμενος στην τεχνική του κατάρτιση και κατάφερε να κρατήσει την ζώνη WBC. Μετά το ματς ζήτησε να αντιμετωπίσει τον Kambosos.

Σκληρή μάχη έδωσε και ο Gervonta Davis επικρατώντας του Isaac Cruz με ομόφωνη απόφαση. O Αμερικανός συμπλήρωσε 26 νίκες στην καριέρα του.

Μετά τα ματς των δύο αθλητών ο Kambosos σχολίασε τoν αγώνα του Haney τονίζοντας πως είδε πολλές...τρύπες στο παιχνίδι του. Αυτή την στιγμή ο Haney είναι ο πιθανότερος αντίπαλος για τον Kambosos ενώ το πιο απίθανό σενάριο είναι η ρεβάνς με τον Lopez που προτίθεται να αλλάξει κατηγορία.

Πρόσφατα μάλιστα η γιατρός Linda Dahl ενημέρωσε το κοινό πως ο Lopez επαιζε με πρόβλημα στα πνευμόνια απέναντι στον Kambsosos και κινδύνεψε η ζωή του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ