ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Mike Tyson εξήγησε γιατί ο Canelo έχασε από τον Bivol

Ο Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε αγώνα πολεμικών τεχνών (1 Αυγούστου 2015)
Ο Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε αγώνα πολεμικών τεχνών (1 Αυγούστου 2015) @ 2015 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Mike  Tyson, που βρέθηκε μάλιστα στην αρένα για να δει το παιχνίδι από κοντά του Canelo με τον Bivol, διέκρινε το λάθος του Μεξικανού στο ματς.

O Canelo Alvarez γνώρισε την δεύτερη ήττα της καριέρας του κόντρα στον Dmitry Bivol σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς στην πυγμαχία. Ο Mike Tyson, που βρέθηκε μάλιστα στην αρένα για να δει το παιχνίδι από κοντά, διέκρινε το λάθος του Μεξικανού στο ματς.

"Αν ο Canelo χρησιμοποιούσε το jab πιο αποτελεσματικά, πιο δυνατά, ο αντίπαλος του δεν θα μπορούσε να τον πλησιάσει. Ο Βivol πλησιάζε γιατί δεν υπήρχε κάτι να τον ανησυχεί και έτσι γινόταν πιο επιθετικός και θαραλλέος.

Αν δεν κάνεις jab δεν έχεις άμυνα. Ο αντίπαλος σου θα μπαίνει και θα βγαίνει όποτε θέλει. Tην επόμενη φορά πρέπει να το αλλάξει αυτό. Στην αντίθετη πλευρά όταν ο Bivol έκανε jab, o Canelo έπρεπε να κινείται, να κάνει slip. Αν απέφευγε τις γροθιές, δεν θα έβγαζε ο Bivol τόσους συνδυασμούς", κατέληξε ο Tyson.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολωνία: Σοκαριστικό περιστατικό με αθλήτρια να εμφανίζει δονητή στο staredown (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ