ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα αυτή τη φορά, ήταν ένα παιχνίδι που άξιζε"

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα αυτή τη φορά, ήταν ένα παιχνίδι που άξιζε"
PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε το 2/2 μετά από την επιστροφή του στα ρινγκ και κέρδισε τον 20χρονο, Ερμή Σπύρου στο πλαίσιο του Boxing Prive. Ο έμπειρος αθλητής μίλησε στο SPORT24 για τη νίκη του σε ένα δύσκολο παιχνίδι και εστίασε στην μαχητική ψυχή που ξεπερνά τα εμπόδια.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο “Bad Boy” της ελληνικής πυγμαχίας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του Boxing Prive. Ο έμπειρος μποξερ έκανε το 2/2 στις διοργανώσεις που συμμετείχε μετά από την επιστροφή του στα ρινγκ.

Ο Νικολαΐδης μίλησε στο SPORT24 και στη Βάλια Πηλιανίδη για την πορεία της προετοιμασίας του, το επόμενό του βήμα στο ρινγκ αλλά και τη μαχητικότητα του αντιπάλου του.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πάνω στο ρινγκ
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πάνω στο ρινγκ PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

"Δεν ήταν νοκ άουτ όπως το προηγούμενο. Ο Σπύρου είναι ένα παιδί νέο που αυτή τη στιγμή είναι πρωταθλητής. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Εμένα μου αλλάξανε τρεις αντιπάλους και αυτή τη φορά επομένως το πλάνο μου διαφοροποιήθηκε πολλές φορές. Έγινε όμως ένα παιχνίδι που ευχαριστήθηκαν όλοι, ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό που νομίζω άξιζε.

Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα αυτή τη φορά, ναι αλλά οφείλουμε να συγχαρούμε και τον αντίπαλο γιατί είναι ένα παιδί με πολύ μέλλον μπροστά του. Η αλήθεια είναι πως καθυστέρησα να μπω σε ρυθμό μιας και έκανα τέσσερις φορές ζέσταμα λόγω των αλλαγών, επομένως δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσα".

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην ομιλία του μετά από την νίκη επί του Σπύρου
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην ομιλία του μετά από την νίκη επί του Σπύρου PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY


Η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του όμως έρχεται σύντομα, όπως αποκάλυψε και θα είναι εκτός συνόρων. "Έρχεται σύντομα και είμαι ενθουσιασμένος. Μου έχει γίνει μία πρόταση από το εξωτερικό για την Αμερική. Θα δούμε πως θα πάει".

Για τα εμπόδια που συνάντησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και την μαχητική ψυχή που διαθέτει: "Συνάντησα εμπόδια αρκετά, ναι είναι γεγονός αλλά κυρίως είμαστε μαχητές. Δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω και να προπονούμαι, είχα το μυαλό στον στόχο μου και ως μαχητές πρέπει να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ