FIGHTSPORTS

Mike Tyson: "Οι ψυχεδελικές ουσίες ήταν αυτές που μ' έσωσαν και μ' έφεραν κοντά στον Θεό"

Ο Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε αγώνα πολεμικών τεχνών (1 Αυγούστου 2015)
Ο Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε αγώνα πολεμικών τεχνών (1 Αυγούστου 2015) @ 2015 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Για ακόμα μια φορά ο MIke Tyson αναφέρθηκε στη χρήση των ψυχεδελικών ουσιών και μαριχουάνας που έκαναν κατά τη διάρκεια των δύσκολών περιόδων της ζωής του.

Ο Mike Tyson μίλησε ξανά για την ευεργετική δράση της μαριχουάνας και των ψυχεδελικών ουσιών για να ξεφύγει από το σκοτεινό τούνελ της ζωής του, το οποίο είχε περιέλθει. Ο Tyson είναι γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του, όμως τα φυτικά φάρμακα που χρησιμοποίησε τον έφεραν όπως λέει πιο κοντά στον Θεό.

"Είδατε πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου τα τελευταία πέντε χρόνια; Ήμουν εθισμένος. Δεν θυμάμαι καν ότι μπορούσα να επιβιώσω. Μετά γνώρισα τα φυτικά φάρμακα. Όλοι βλέπουν πως σταμάτησα το...πάρτι. Δεν κάνω πλέον άσωτη ζωή. Οι ψυχεδελικές ουσίες με έφεραν κοντά στον Θεό. Πηγαίνουμε σε γιορτές και πρέπει εκεί να είμαστε ταπεινοί", αναφέρει.

Να θυμίσουμε πως ο Tyson συνεργάζεται με την εταιρία Wesana Health για να βοηθήσει την προώθηση αυτών των ουσιών. "Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο. Ταίριαξα με την Wesana. Αρκεί να βρεις την σωστή εταιρία να σε καθοδηγήσει", καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ