FIGHTSPORTS

Kambosos: "Ο Pacquiao μου είχε πει πως μπορώ να κερδίσω ακόμα και τον Lomachenko"

George Kambosos
George Kambosos

O George Kambosos έχει επικεντρωθεί αυτή την περίοδο στην προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Teofimo Lopez και θυμάται τι του είχε πει ο Pacquiao όταν έκαναν σπάρινγκ.

O George Kambosos έχει επικεντρωθεί αυτή την περίοδο στην προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Teofimo Lopez. Ο Έλληνας ομογενής τονίζει το ισχυρό κίνητρο που έχει για να κατακτήσει τους παγκόσμιους τίτλους του Lopez.

"Έχω ένα τεράστιο κίνητρο να γίνω ο καλύτερος fighter όλων των εποχών στο Αυστραλιανό μποξ. Το κίνητρο μου είναι η οικογένεια μου, τα δύο μου παιδιά. Όσα έχω κάνει στην καριέρα μου έγιναν με κόπο.

Πέρασα από δρόμους που δεν έχει περάσει ο Lopez. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και μπήκα σε λάκκο με λιοντάρια, κάνοντας σπάρινγκ με τους καλύτερους", αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Kambosos, που θυμάται τα λόγια του Pacquiao όταν έκαναν σπάρινγκ.

"Μετά από τρία camp και 23 γύρους μαζί του απέδειξα ότι αξίζω να είμαι sparring partner του. Εκείνη την περίοδο υπήρχε η φήμη πως ο Pacquiao θα παίξει με τον Lomachenko. Εκείνος φώναζε στο γυμναστήριο πως εγώ μπορώ να παίξω με τον Loma και να τον νικήσω", θυμάται ο Kambosos.

Ο Kambosos κατά την προετοιμασία του έχει κάνει σπάρινγκ με 20 παγκόσμιους πρωταθλητές. Η μάχη με τον Lopez θα του δώσει την δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή. Ο αγώνας τους υπολογίζεται προς το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ