FIGHTSPORTS

George Kambosos: Ονόματα που προκαλούν "σεισμό" στην λίστα του

George Kambosos: Ονόματα που προκαλούν "σεισμό" στην λίστα του
GEORGEKAMBOSOSJR/INSTAGRAM

Η αποστολή του George Kambosos να διατηρήσει τις ζώνες του από εδώ και στο εξής δεν θα είναι εύκολη. Πλέον μπροστά στον Kambosos προβάλλουν "μυθικά τέρατα"

Η αποστολή του George Kambosos να διατηρήσει τις ζώνες του από εδώ και στο εξής δεν θα είναι εύκολη. Ο Έλληνα ομογενής έκανε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Teofimo Lopez, την στιγμή που όλες οι στοιχηματικές εταιρίες τον είχαν χαμένο από...χέρι.

Εκείνος με πίστη και σκληρή δουλειά εξετελέσε την αποστολή του. Πλέον μπροστά στον Kambosos προβάλλουν "μυθικά τέρατα" όπως ο Vasyl Lomachenko. O Barak Bess που είναι co-host της DAZN Boxing υποστηρίζει πως ακόμα και ο Ουκρανός είναι πλέον πρόθυμος να ταξιδέψει στην Αυστραλία και να αντιμετωπίσει τον Kambosos.

"Όταν ο Kambosos χρειαστεί να υπερασπιστεί τους τίτλους του, θα πρέπει να γίνει στην Αυστραλία. Δεν νομίζω να γκρινιάξει κανείς γι'αυτό. Έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Ακόμα και ο Lomachenko θα είναι πρόθυμος να κάνει αυτό το ταξίδι", ανέφερε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Devin Haney και o Gervonta Davis αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Εφόσον νικήσουν καθώς είναι τα φαβόρι στις αναμετρήσεις τους με τους Diaz και Cruz αντίστοιχα θα είναι πιθανοί υποψήφιοι για τον Kambosos. Το τελευταίο όνομα που παίζει δυνατά είναι του Ryan Garcia. Ένα βατό ματσάρισμα για τον Kambosos, καθώς ο νεαρός αθλητής προέρχεται από τραυματισμό και δέχεται τεράστια κριτική για τις ικανότητες του.

Ο Garcia επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Haney ωστόσο επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αργότερα τραυματίστηκε. Ο ίδιος πάντως έγραψε το tweet παρακάτω ρίχνοντας το...μπαλάκι στον Kambosos που είναι τούτη την στιγμή το πιο hot όνομα στην πυγμαχική αγορά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ