FIGHTSPORTS

Floyd Mayweather στην σύντροφο του: "Φύγε για να μπορώ να προπονηθώ"

Floyd Mayweather Jr.smiles after defeating Japanese kickboxer Tenshin Nasukawa, during their three-round exhibition match on New Year's Eve, at Saitama Super Arena in Saitama, north of Tokyo, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Koji Sasahara)
Floyd Mayweather Jr.smiles after defeating Japanese kickboxer Tenshin Nasukawa, during their three-round exhibition match on New Year's Eve, at Saitama Super Arena in Saitama, north of Tokyo, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Koji Sasahara) @ 2018 KOJI SASAHARA/ASSOCIATED PRESS

Το μυαλό του φαίνεται να έχει χάσει ο Floyd Mayweather με την 29χρονη στρίπερ Anna Monroe, στην οποία έκανε προσφάτως πρόταση γάμου.

Το μυαλό του φαίνεται να έχει χάσει ο Floyd Mayweather με την 29χρονη στρίπερ Anna Monroe, στην οποία έκανε προσφάτως πρόταση γάμου. Ο Aμερικανός μποξέρ έχει αγώνα τον Ιούνιο με τον Logan Paul και παρά το ότι το έργο του αναμένεται εύκολο, θέλει να δείχνει στο ρινγκ όπως τον θυμόμαστε.

Ο Mayweather χαρακτηριζόταν καθ'όλη την διάρκεια της καριέρας του αφοσιωμένος κατά την προετοιμασία του για τους αγώνες. Έτσι αναγκάστηκε να διώξει την σύντροφο του, μέχρι τον αγώνα, από την πολυτελή έπαυλη 11 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία διαμένουν.

Πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν με την κίνηση αυτή, καθώς η έπαυλη στην οποία κατοικούν είναι τόσο μεγάλη που περιλαμβάνει 11 δωμάτια. Φαίνεται πάντως πως ο Mayweather θέλει να επιστρέψει στην πυγμαχία για τα...καλά και η κίνηση αυτή δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει τον αγώνα με τον Paul και φυσικά την συνέχεια την οποία θα υπάρξει μετά το ματς.

Ο Floyd γνώρισε την νεότερη Anna στο strip club το οποίο διατηρεί. Εκείνη πάντως είναι διαχυτική καθώς ενημερώνει τα ξένα μέσα συχνά για τους σκοπούς της ,όπως το να κάνει οικογένεια με τον πυγμάχο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ