FIGHTSPORTS

Evander Holyfield: Επιστρέφει στην ίδια κάρτα με τον George Kambosos

Mike Tyson bites into the ear of Evander Holyfield in the third round of their WBA Heavyweight match Saturday, June 28, 1997, at the MGM Grand in Las Vegas.  (AP Photo/Jack Smith)
Mike Tyson bites into the ear of Evander Holyfield in the third round of their WBA Heavyweight match Saturday, June 28, 1997, at the MGM Grand in Las Vegas. (AP Photo/Jack Smith) ASSOCIATED PRESS

Mπορεί οι φανς να μην δουν την πολυπόθητη αναμέτρηση του Tyson με τον Holyfield ωστόσο ο δεύτερος κάνει πράξη την υπόσχεση του και επιστρέφει στην δράση το καλοκαίρι απέναντι στον McBride.

Mπορεί οι φανς να μην δουν την πολυπόθητη αναμέτρηση του Mike Tyson με τον Evander Holyfield ωστόσο ο δεύτερος κάνει πράξη την υπόσχεση του και επιστρέφει στην δράση το καλοκαίρι απέναντι στον Kevin McBride.

Στην ίδια κάρτα με το τεράστιο παιχνίδι του George Kambosos κόντρα στον Teofimo Lopez, o Holyfield θα δώσει αγώνα επίδειξης στα χνάρια του Tyson που αγωνίστηκε πριν από λίγο καιρό κόντρα στον Roy Jones Jr. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 5 Ιουνίου.

Ο Ηοlyfield που είναι σήμερα 58 ετών, αποσύρθηκε το 2011 μετά την νίκη του επί του Brian Nielsen. Είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία του σπορ.

Ο McBride από την άλλη ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του Tyson το 2005 τον οποίο κέρδισε με εγκατάλειψη. Αυτή η αναμέτρηση δίνει αν μη τι άλλο μεγάλο πρεστίζ στην κάρτα που αγωνίζεται ο Έλληνας ομογενής.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πέντε ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ που θα έμπαιναν στο κλουβί

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ