FIGHTSPORTS

Conor McGregor: "O Khabib σταμάτησε γιατί φοβάται την ρεβάνς μαζί μου"

Ο Conor McGregor κόντρα στον Khabib Nurmagomedov στο UFC 229
Ο Conor McGregor κόντρα στον Khabib Nurmagomedov στο UFC 229 Ⓒ 2021 JOHN LOCHER/ASSOCIATED PRESS

O Conor McGregor προσπαθεί να προκαλέσει τον Khabib Nurmagomedov, υποστηρίζοντας πως ο Eagle αποσύρθηκε για να μην τον συναντήσει δεύτερη φορά.

Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί να βάλει ξανά στο παιχνίδι τον Khabib Nurmagomedov ο Conor McGregor που πρόσφατα δήλωσε πως είναι ο βασικός υπεύθυνος της απόσυρσης του Νταγκεστανού.

Με ποιο τρόπο θα αναρωτηθεί κανείς. Ο Notorious εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Eagle αποσύρθηκε για να μην τον συναντήσει δεύτερη φορά.

"Νομίζω πως με φοβάται, αυτό είναι σίγουρο. Δεν τον κατηγορώ. Ξέρω τι αντιμετώπισα τότε. Είδα τον καλύτερο Khabib που θα μπορούσα να πετύχω ποτέ. Εγώ ήμουν ο χειρότερος που θα μπορούσα να είμαι. Το ξέρουν καλά και αυτός και η ομάδα του. Είμαι η απάντηση για την καταστροφή αυτού του τύπου. Δεν θα μπορεί να παραπλανεί τον κόσμο για πολύ καιρό ακόμα.

Νομίζω πως απέδειξε ότι δεν είναι αληθινός μαχητής. Πως μπορείς να σηκωθείς να φύγεις; Έχει τόσα ματς να δώσεις. Να παίξεις με τον Diaz, τον Ferguson, τον Oliveira ή εμένα. Τα...έκανε πάνω του τότε στο λεωφορείο και κάνει το ίδιο και τώρα. Από την άλλη, έχει και οικογενειακά θέματα οπότε του εύχομαι το καλύτερο", κατέληξε ο Ιρλανδός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία


TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ