FIGHTSPORTS

Canelo Alvarez: Αδιαμφισβήτητος βασιλιάς - Διακοπή στον 8ο με Billy Joe Saunders

Canelo Alvarez: Αδιαμφισβήτητος βασιλιάς - Διακοπή στον 8ο με Billy Joe Saunders
Ⓒ 2021 JEFFREY MCWHORTER/ASSOCIATED PRESS

Ο Canelo Alvarez νίκησε τον Billy Joe Saunders κι έγινε το αφεντικό της super middleweight κατηγορίας (όχι πως δεν ήταν) καθώς πρόσθεσε στη συλλογή του και τη ζώνη της WBO. Ο αγώνας των δύο μποξέρ πραγματοποιήθηκε στο Τέξας μπροστά στα μάτια 70.000 θεατών!

Αφεντικό της super middleweight κατηγορίας είναι ο Canelo Alvarez αφού κέρδισε τον Billy Joe Saunders και πρόσθεσε στη συλλογή του και τη ζώνη της WBO.

Η μάχη άρχισε με τον Μεξικανό να ελέγχει τα πάντα μέσα στο ρινγκ. Γύρο γύρο ο Alvarez μάζευε πόντους και όδευε προς τη νίκη. Στον 8ο, ωστόσο, ο Saul αποφάσισε να πατήσει γκάζι. Η δύναμη που έβαλε στα χτυπήματα ήταν μεγάλη με συνέπεια να κάνει μεγάλη ζημιά στο δεξί μάτι του αντίπαλού του.

Η γωνία του Billy Joe Saunders απέσυρε τον μποξέρ από τη μάχη, αφού δεν μπορούσε να δει καλά. Το γεγονός αυτό υπέγραψε με άσχημο τρόπο την ήττα του Άγγλου. Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο κακό αποτέλεσμα του Saunders. Υπενθυμίζουμε πως ήταν αήττητος για 30 ματς.

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, περιμένουμε ποιος θα είναι ο επόμενος αγώνας του Canelo Alvarez. Ο Μεξικανός έχει δείξει πως θέλει να ικανοποιεί το κοινό, ενώ η συνεργασία του με την Eddie Hearn δείχνει να πηγαίνει καλά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

ⓒ 2021 Jeffrey McWhorter/Associated Press

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ