FIGHTSPORTS

Bαγγέλης Χατζής: "Έχει βελτιωθεί ο Kambosos σε ταχυδύναμη, έκρηξη και συνδυασμούς"

Bαγγέλης Χατζής: "Έχει βελτιωθεί ο Kambosos σε ταχυδύναμη, έκρηξη και συνδυασμούς"
PRINT SCREEN YOUTUBE

Στην βελτίωση του George Kambosos τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Βαγγέλης Χατζής. Βλέπει νίκη του Lopez ωστόσο βλέπει την μεγάλη προσπάθεια του Έλληνα ομογενή να "χτυπήσει" το ματς.

Στην βελτίωση του George Kambosos τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Βαγγέλης Χατζής. Ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος του πλανήτη, βλέπει νίκη του Lopez ωστόσο βλέπει την μεγάλη προσπάθεια του Έλληνα ομογενή να "χτυπήσει" το ματς.

"Υποστηρίζω τον Kambosos επειδή είναι Έλληνας και επειδή έχει κάνει μία τεράστια υπέρβαση. Δείχνει να έχει βελτιώσει τεχνικά στοιχεία όπως η ταχυδύναμη και η έκρηξη και οι συνδυασμοί τους οποίους δουλεύει. Δείχνει το σώμα του να έχει γίνει πιο συμπαγές. Παρά το ότι θέλω πολύ να κερδίσει το ματς με τον Lopez, δεν νομίζω ότι μπορεί να τον νικήσει.

Στην κατάσταση που βλέπω τον Lopez, στους τελευταίους αγώνες του, πόσο μάλλον σε κάποια βίντεο από την προετοιμασία του, δείχνει σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Kambosos υπερτερεί στην ταχύτητα, ο Lopez όμως είναι πάρα πολύ δυνατός και πάρα πολύ τεχνικός. Το παιχνίδι προβλέπω να τελειώνει με ΚΟ πριν ολοκληρωθεί".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ