ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αλέξανδρος Τσανικίδης: Μένει εκτός διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω τραυματισμού

Αλέξανδρος Τσανικίδης: Μένει εκτός διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω τραυματισμού
Ο Έλληνας πυγμάχος Αλέξανδρος Τσανικίδης PRINT SCREEN YOUTUBE

Δυσάρεστα νέα για τον Αλέξανδρο Τσανικίδη που δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδο του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο λόγω επέμβασης στην μέση.

Δυσάρεστα νέα για τον Αλέξανδρο Τσανικίδη που δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω επέμβασης στην μέση.

Ο Έλληνας πυγμάχος που είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας στην πυγμαχία, εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε γνωστό το αναπάντεχο νέο.

"Δυστυχώς έπειτα από μια μάχη 3 μηνών όπου έκανα τα πάντα για να αποφύγω το χειρουργείο δεν κατάφερα να επανέλθω, την Παρασκευή θα μεταβώ σε χειρουργική επέμβαση στην μέση μου το 9ο στη σειρά, με αυτόν το τρόπο χάνω τα προλυμπιακα και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μα δεν το βάζω κάτω.

Έπειτα με περιμένουν 3 μήνες αποκατάστασης ώστε να επανέλθω και να διεκδικήσω τις επόμενες ευκαιρίες , έχω ξαναπεράσει αυτή την διαδικασία και απλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από πότε.

Θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο και κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που έχω στην ζωή μου που με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθουν την καριέρα μου.

Όσοι γνωρίζουν ξέρουν από που ξεκίνησα τι πέρασα και που έφτασα

Το μόνο που έχω να πω

I WILL BE BACK ".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ