ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-8: Ζωντανός ο ΝΟΒ, μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών

Ο Γκιουβέτσης πανηγυρίζει στον αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός
Ο Γκιουβέτσης πανηγυρίζει στον αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Βουλιαγμένη επικράτησε 9-8 κόντρα στον Ολυμπιακό και μείωσε τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών σε 2-1.

Ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου στην Α1 πόλο των ανδρών έμεινε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επικράτησε 9-8 κόντρα στον Ολυμπιακό και μείωσε τη σειρά των τελικών σε 2-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τέρμα του Σκουμπάκη στον παραπάνω, με τον Μπάσιτς να απαντά με το ίδιο νόμισμα στην αμέσως επόμενη φάση. Ο ΝΟΒ πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Γκιουβέτση να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, όμως ο Γενηδουνιάς έφερε ξανά το ματς στα ίσα με υπέροχη λόμπα. Τελικά η ομάδα του Λαιμού έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με το σκορ υπέρ της με 3-2 χάρη σε τέρμα του Καλογερόπουλου στον παραπάνω.

Μετά από δύο λεπτά παιχνιδιού στη δεύτερη περίοδο ο Γκιουβέτσης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΝΟΒ. Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική με τους ερυθρόλευκους να χάνουν διαδοχικές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω. Ο Μυλωνάκης στον παραπάνω ανέβασε κι άλλο τη διαφορά κάνοντας το 5-2 με τον Γενηδουνιά να κόβει τον Γόρδιο δεσμό κάνοντας το 5-3 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ίρβινγκ. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού πέτυχε τρία γκολ σε αυτή την περίοδο και ήταν καθοριστικός στο να καταφέρει η ομάδα του να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Ίρβινγκ μείωσε αρχικά σε 5-4, με τον Μπάσιτς να απαντά αμέσως για το 6-4. Με τέρματα των Μουρίκη και Ίρβινγκ ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα, αλλά ο Αλαφραγκής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΝΟΒ. Ο Ίρβινγκ όμως με το τρίτο του τέρμα διαμόρφωσε το 7-7 το οποίο και ήταν το σκορ με την λήξη της τρίτης περιόδου.

Ο Μπάσιτς ήταν εκείνος που έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ μετά από δύο λεπτά αγώνα στην τέταρτη περίοδο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα 2.20 πριν το φινάλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γενηδουνιά σε μια φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Άντριγια Μπάσιτς με τρομερό σουτ από την περιφέρεια έκανε το 9-8 για τον ΝΟΒ φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 2-4, 2-1

Βουλιαγμένη: Μυλωνάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Μπάσιτς 4, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 1

Ολυμπιακός: Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Μουρίκης 1, Ίρβινγκ 3

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-8: Τα highlights του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ