ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11: Προβάδισμα τίτλου οι ερυθρόλευκοι

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός, τελικοί πόλο ανδρών /11-5-2021
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός, τελικοί πόλο ανδρών /11-5-2021 EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τη Βουλιγαμένη με 11-6 στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων, έσπασαν την έδρα των γηπεδούχων και πήραν κεφάλι στην κούρσα τίτλου.

Σημαντικό προβάδισμα τίτλου πήρε ο Ολυμπιακός νικώντας τη Βουλιαγμένη εκτός έδρας με 11-6. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και έσπασαν την έδρα της της Βουλιαγμένης. .

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια επαγγελματική νίκη, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Βουλιαγμένη του Κόλιανιν από ένα σημείο και μετά με την άμυνα γρανίτη, έκανε το παιχνίδι του, βρήκε επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία και έπειτα από μεγάλες μάχες εντός νερού και ωραίο πόλο από αμφότερες τις ομάδες, έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του ΝΟΒ και τώρα στον Πειραιά θα επιχειρήσει το 2-0 που θα τη φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.

Πριν από το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν έδινε καθόλου χώρους στον ΝΟΒ (από το τρίτο οκτάλεπτο και έπειτα) να απειλήσει τον Ζερδεβά και άνοιξε τη διαφορά στο σκορ, έχοντας την ψυχολογία υπέρ του. Πρώτος σκόρε και πάλι ο Γενηδουνιάς με 4 γκολ. Η Βουλιαγμένη δεν βρήκε τον καλό της εαυτό μετά το ημίχρονο και πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη για να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά την Πέμπτη (11/5) στις 18:00.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 1-3, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ