STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11: Οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο στο πόλο γυναικών

2022-2023 / FINAL-4 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας στροφές μετά το πρώτο οκτάλεπτο επικράτησε 11-6 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το Stoiximan Κύπελλο στο πόλο γυναικών

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 11-6 της Βουλιαγμένης και κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο στο πόλο γυναικών.

Από τα μισά της δεύτερης περιόδου οι παίκτριες του Τσίριτς κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε νευρικά με τις άμυνες των δύο ομάδων να κυριαρχούν. Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τη Ριτζ να σκοράρει στην παίκτρια παραπάνω.

Η Ελευθερία Πλευρίτου με πανέμορφη λόμπα στην ίδια συνθήκη έκανε το 1-1, ενώ η Κρίστμας έκανε λίγο αργότερα το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στη δεύτερη περίοδο η Ξενάκη με τη Βασιλική Πλευρίτου έκαναν τη διαφορά για τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας από δύο γκολ με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκες να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενες με τρία γκολ.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκες συνεχώς μεγάλωναν τη διαφορά και το μόνο που απέμενε ήταν να δούμε το τελικό σκορ. Τελικά με τέρμα της Ριτζ διαμορφώθηκε το τελικό 11-6 υπέρ του Ολυμπιακού.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-4, 1-1

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ