ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βλάχος: "Μια τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της"

Ο Θοδωρής Βλάχος δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Ελλάδα με την Ουγγαρία
Ο Θοδωρής Βλάχος δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Ελλάδα με την Ουγγαρία 2021 MARK HUMPHREY / AP PHOTO

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στην Ουγγαρία και τη σημαντικότητά της.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Ολυμπιακό τουρνουά με εμφατική νίκη απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εικόνα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:"Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες και είχαμε το σθένος ότι θα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Μια τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της αφού είναι απέναντι στην Ουγγαρία αλλά και σε πρεμιέρα Ολυμπιακών Αγώνων.

Στόχος είναι η τετράδα του ομίλου και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στον στόχο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Ας πάμε όμως στο επόμενο που είναι με την Ιταλία".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ