ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλάχος: "Κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση, καταλυτική η παρουσία του κόσμου"

Ο Θοδωρής Βλάχος στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας | 26 Οκτωβρίου 2021
Ο Θοδωρής Βλάχος στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας | 26 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και στο πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό να θριαμβεύσει στην πρεμιέρα του στο Champions League, ενώ ο Γιάννης Φουντούλης υποσχέθηκε βελτίωση από πλευράς των ερυθρολεύκων.

O Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας στο εναρκτήριο παιχνίδι του στο LEN Champions League επικρατώντας με το εντυπωσιακό 20-9 και ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του "Πέτρος Καπαγέρωφ" στους παίκτες του.

"Μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα την άνετη νίκη μας, απέναντι ίσως της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου μας. Παίξαμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας. Η παρουσία του ήταν καταλυτική και θέλουμε αυτή την ατμόσφαιρα.

Από την αρχή κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση, ίσως τα εννέα γκολ που δεχθήκαμε να είναι αρκετά, αλλά όταν ανοίγει αρκετά το σκορ, νομίζω πως και οι δύο άμυνες χαλαρώνουν.

Προχωράμε παρακάτω και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε σε αυτόν τον όμιλο που είμαστε και όχι πιο κάτω", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, την ώρα που ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 8 τέρματα, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε:

"Επιθετικά είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει ψηλά το σκορ. Αμυντικά μας προβληματίζει το γεγονός πως δεχθήκαμε εννέα γκολ, αλλά το παιχνίδι και ο τρόπος που παίζεται σε πιο υψηλό ρυθμό αλλά και ο τρόπος που σφυρίζουν οι διαιτητές, φέρνει πολλές αποβολές. Πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί θα παίξουμε απέναντι σε πιο ποιοτικές ομάδες.

Ήταν η πρεμιέρα, ιδιαίτερο. Μεγάλη νίκη με αρκετά καλή εμφάνιση και θα βελτιωθούμε. Είναι προφανώς πάρα πολύ σημαντικό ματς το επόμενο παιχνίδι, όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές και θα γίνει τεράστια μάχη για την πρόκριση.

Παίζουμε με ένα εκ των φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ που έχει εξασφαλισμένη παρουσία. Ποιοτική ομάδα. Στόχος μας σε όλα τα ματς η νίκη τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ