ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία"

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής EUROKINISSI

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Γαλλία (19/2, 17.00) και ξεκαθάρισε ότι η Εθνική ομάδα πόλο είναι το φαβορί στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ένας από τους πλέον έμπειρους Έλληνες διεθνείς πολίστες, σχολιάζει στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας τον αγώνα απέναντι στη Γαλλία (19/2, 17.00) στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό η Ελλάδα δικαιούται τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη συνάντηση, κρούει όμως τον κώδωνα του κινδύνου εκτιμώντας ότι η γαλλική ομάδα είναι εξαιρετικά ποιοτική στο προολυμπιακό και δεν θα έχει καμία σχέση το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον εύκολο ρόλο που είχε η Εθνική Ελλάδας αρχές Ιανουαρίου στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας απέναντι στην αυριανή αντίπαλό της.

"Το παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους στην Ολλανδία δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που δώσαμε αρχές Ιανουαρίου στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας στο πλαίσιο του World league. Οι Γάλλοι είναι εντελώς μεταμορφωμένοι. Έπαιξαν πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει. Είμαστε όμως καλύτερη ομάδα και εκτιμώ ότι δικαιούμαστε τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη συνάντηση" ισχυρίζεται ο Αγγελος Βλαχόπουλος.

Στη συνέχεια τόνισε: "Η μέχρι τώρα πορεία μας στην διοργάνωση είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να επιτελέσουμε τον ρόλο μας στον αγώνα με την Γαλλία, να προκριθούμε στον ημιτελικό και εκεί απέναντι στην Ρωσία να πετύχουμε τον στόχο μας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να κάνουμε ένα θετικό απολογισμό για όλη την προσπάθεια μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ