ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Τζωρτζάτος: "Τίμησα τον Μάνο, προσπαθώ χρόνια να φτάσω σε αυτό το επίπεδο"

Τζωρτζάτος: "Τίμησα τον Μάνο, προσπαθώ χρόνια να φτάσω σε αυτό το επίπεδο"
PRINT SCREEN ERT

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος τόνισε πως η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι απόρροια της πολύ καλής ομάδας που έχει η εθνική πόλο ανδρών ενώ έθεσε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ενόψει των προσεχών διοργανώσεων.

Η αποστολή του δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού κλήθηκε να μπει στο σκουφάκι του Μάνου Ζερδεβά μετά τον τραυματισμό του τελευταίου κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τις ΗΠΑ και να υπερασπιστεί εκείνος την εστία της εθνικής πόλο ανδρών, ωστόσο ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος αντεπεξήλθε με επιτυχία.

Η αναγνώριση μάλιστα για αυτόν ήρθε στο τελευταίο ματς της γαλανόλευκης στο Παγκόσμιο υγρού στίβου, με τη νίκη επί της Κροατίας με 9-7 στον μικρό τελικό που έφερε το χάλκινο μετάλιο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να δηλώνει μεταξύ άλλων πως τίμησε και τον τραυματία Ζερδεβά με τις εμφανίσεις του και να δηλώνει κατηγορηματικά πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί και πρέπει να βάζει στόχο την κατάκτηση τροπαίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος:

"Κάναμε τέλειο παιχνίδι, θεωρώ ότι με βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά, έκλειναν τις γωνίες όπως έπρεπε, όπως τα είχαμε σχεδιάσει, οπότε τα σουτ τα οδήγησαμε σε μένα. Ήμουν σε καλή κατάσταση, ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου.

Νομίζω ότι έδειξα κάποια πράγματα και ότι αξίζω να είμαι εδώ, τίμησα και τον Μάνο (σ.σ. Ζερδεβά) γιατί μας λείπει. Το έχω γράψει εδώ στο χέρι που έχει χτυπήσει και αυτός. Είμαστε υπερήφανοι.

Υπήρχε λίγο άγχος στην αρχή αλλά προσπαθώ για πάρα πολολά χρόνια να φτάσω εδώ σε αυτό το επίπεδο,να βοηθήσω την ομάδα, ήξερα ότι μπορώ, έδειξα ότι μπορώ, με βοηθήσαν τα παιδιά.

Όλοι μαζί είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε και ακόμα καλύτερα. Είμαστε παρέα, βγαίνουμε όλοι μαζί, μιλάμε για τα προβλήματά μας, είμαστε ο ένας για τον άλλον, αυτό φαίνεται στο παιχνίδι, βγαίνει, και αυτό βγαίνει στα αποτελέσματα.

Πρέπει πλέον να διεκδικήσουμε τρόπαια. Το έχουμε πει, το επιδιώκουμε σε κάθε τουρνουά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη, στον αδερφό μου, στο βαπτιστήρι μου και στους τραυματίες της ομάδας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ