ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, Θοδωρής Βλάχος: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία κόντρα στην Ιταλία"

Ο Θοδωρής Βλάχος
Ο Θοδωρής Βλάχος SPORTSIMAGES.GR

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στο SPORT24, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ισοπαλία με την Ιταλία, καθώς στέρησε από την Εθνική την ευκαιρία να κερδίσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 6-6 με την Ιταλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το πόλο ανδρών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στο SPORT24, τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, καθώς η Ελλάδα μπορούσε να ντουμπλάρει τις νίκες της στο τουρνουά, με βάση την εξέλιξη του αγώνα.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Ο αγώνας ήταν περίεργος, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα είδαμε δύο ομάδες που έπαιζαν πολύ καλή άμυνα. Το τρίτο ήταν καθοριστικό για μας, το τέταρτο για την Ιταλία. Στο τρίτο πετύχαμε κάποια γκολ που μας έδωσε προβάδισμα για να κερδίσουμε. Σπάνια χάνεις το τέταρτο οκτάλεπτο με 4-0 και μαζί τη νίκη μέσα από τα χέρια σου, αλλά συμβαίνει.

Η Ιταλία έπαιξε πολύ επιθετική άμυνα, τα έπαιξε όλα για όλα. Εμείς κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε στην άμυνά μας, στα τελευταία λεπτά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δύο φορές που είχαμε τον παίκτη παραπάνω για να βάλουμε το γκολ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, αλλά προχωράμε. Είναι ένα παιχνίδι ομίλου, δεν έχουμε χάσει μέχρι στιγμής, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Θα δούμε πού θα φτάσουμε.

Αν μου λέγατε από την αρχή ότι θα ερχόμασταν ισόπαλοι με την Ιταλία, θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως δεν είμαι, χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Ιταλία σε ένα ολυμπιακό τουρνουά.

Αυτοπεποίθηση υπάρχει, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Ιαπωνία παίζει ένα περίεργο παιχνίδι, γι αυτούς είναι τελικός γιατί αν χάσουν, βγαίνουν σχεδόν εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα αυτόν πολύ πολύ σωστά και να πάρουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στην τετράδα του ομίλου και να δούμε μετά σε ποια θέση θα καταλήξουμε".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ