ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου: "Τα παιδιά ονειρεύονται, θα κάνουμε τα πάντα για ένα από τα τρία... χαμόγελα"

Ο Θοδωρής Βλάχος παραχωρεί δηλώσεις στην Πηνελόπη Γκιώνη μετά τον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο Θοδωρής Βλάχος

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναφέρθηκε στην πρόκριση της ελληνικής ομάδας στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία και στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, με όπλο την άμυνα της, νίκησε το Μαυροβούνιο με 10-4, και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό που θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία την Παρασκευή (6/8) στις 9:30 το πρωί (ΕΡΤ, LIVE SPORT24)

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του, ο αρχιτέκτωνας της Εθνικής Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο Sportsfeed.gr και στην Πηνελόπη Γκιώνη που συνεργάζεται με το SPORT24, για την παρουσία της Ελλάδας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου και στη διεκδίκηση ενός μεταλλιού.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Καθαρή πρόκριση, με καθαρό σκορ. Προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Τρομερή άμυνα για ακόμη μια φορά όπως είπα η άμυνα δίνει προκρίσεις, πρωταθλήματα, κύπελλα, μετάλλια, όλα αυτά τα δίνουν οι άμυνες και εμείς ήμαστε προσυλωμένοι προς το παρόν στην άμυνα μας και αυτό μας δίνει ώθηση.

Πιστεύω ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Και συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Άλλο οι εμφανίσεις του γκρουπ γιατί εκεί ναι μεν πέρναμε νίκες αλλά η νίκη αυτή είναι ξεχωριστή. Σου δίνει το δικαίωμα να συνεχίσεις και πλέον έχεις την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο σου. Τα παιδιά όλα ονειρεύονται, εμείς ονειρευόμαστε, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου πλέον στις τέσσερις μέρες θα παίζουν οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου για τρία χαμόγελα και θα κάνουμε τα πάντα.

Μερικές φορές οι ήττες σε κάνουν καλύτερο από μία νίκη. Οι ήττες που δεχτήκαμε φέτος από την ομάδα αυτή νομίζω ότι πήραμε το μάθημα μας και όπως είπα πριν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι τα τελευταία χρόνια στη διεκδίκηση των μεταλλίων και έχει καταφέρει σε μεγάλες διοργανώσεις να κατακτήσει μετάλλιο. Αλλά νιώθουμε ότι είμαστε καλά και ότι είμαστε κοντά τους και είχαμε πολύ ενέργεια, πάθος στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι βγάλαμε τέτοια χαρακτηριστικά που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν καθόλου.

Μεγάλοι αντίπαλοι και οι δύο, θέλω να είμαι επικεντρωμένος και συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα μου. Θέλω να δω ξανά τα παιδιά να παίξουν με τέτοιο πάθος και τέτοια προσήλωση όχι μόνο στην άμυνα αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κάτι καλό θα έρθει. Απλά να συνεχίσουμε ταπεινά για ακόμη ένα βήμα".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ