ΕΥΡΩΠΗ

Στη Νόβι Μπέογκραντ ο Άγγελος Βλαχόπουλος, δημιουργούν Dream Team οι Σέρβοι

Ο διεθνής πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος
Ο διεθνής πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος EUROKINISSI

Δεν γυρίζει, τελικά, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Άγγελος Βλαχόπουλος, καθώς συμφώνησε με τη Νόβι Μπέογκραντ ώστε να γίνει μέλος μιας πανίσχυρης ομάδας.

Δεν θα γυρίσει, τελικά, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Ο 29χρονος πολίστας συμφώνησε την Τρίτη (6/4) με τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία, σε μια ομάδα που έχει βλέψεις για πρωταθλητισμό στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Η Νόβι Μπέογκραντ έχει αναλάβει ήδη τη διοργάνωση των Final Eight για το 2022 και το 2023, δημιουργεί μια πραγματική Dream Team στο άθλημα και ο Βλαχόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στις Ποζίλιπο, Έγκερ, Μπρέσια, αποτελεί ένα εκλεκτό μέλος στο ρόστερ που δημιουργεί ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Ο σπουδαίος προπονητής έπεισε τον Έλληνα πολίστα, όταν του εξήγησε το πλάνο του, αλλά και τον ρόλο που θα έχει σε αυτή την υπερομάδα. Η ατάκα "έχω όλα τα θηρία, χρειάζομαι και το μυαλό σου" έπαιξε καταλυτικό ρόλο, πέρα φυσικά από το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ