ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σλοβακία - Ελλάδα 3-22: Μία νίκη μακριά από το Τόκιο

Η Χριστίνα Τσουκαλά με το σκουφάκι της Εθνικής
Η Χριστίνα Τσουκαλά με το σκουφάκι της Εθνικής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε εύκολα της Σλοβακίας με 22-3 και πλέον στον ημιτελικό του Σαββάτου (23/01, 19.00) θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Ολλανδία με έπαθλο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το καθήκον τους έκαναν τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών τα οποία επικράτησαν με 22-3 επί της Σλοβακίας και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης.

Πλέον, η Εθνική θα παίξει την πρόκριση στο Τόκιο στον ημιτελικό του Σαββάτου (23/01). Εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία η οποία αργότερα σήμερα παίζει με το αδύναμο Καζακστάν.

Η αναμέτρηση δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού η διαφορά της Εθνικής από την Σλοβακία είναι δεδομένα τεράστια. Το θετικό είναι ότι ο Τεό Λοράντος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του και παράλληλα δοκίμασε κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας.


ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-22

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-5, 2-7, 0-6

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 6, Τριχά 1, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μαργ., Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια 1, Πλευρίτου Βασ. 4, Πλευρίτου Ελ. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ