Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 5-19: Ακόμα ένα εύκολο τρίποντο οι ερυθρόλευκες

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ρέθυμνο - Ολυμπιακός
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ρέθυμνο - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Έχοντας πολλές νεαρές παίκτριες στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 19-5 του Ρεθύμνου για την Α1 πόλο γυναικών.

Μία ακόμα νίκη πήρε στην Α1 πόλο των γυναικών ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν εύκολα 19-5 του Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής (10/04) στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο Τσίριτς είχε την ευκαιρία να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες της ομάδας των Νεανιδων οι οποίες και των έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τελείωσε το ματς από το πρώτο οκτάλεπτο το οποίο το έκλεισε προηγούμενος με 9-0. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκες έκαναν ουσιαστικά διαχείριση του αγώνα φτάνοντας στη νίκη με 19-5.

Πρώτη σκόρερ ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη με τέσσερα τέρματα, ενώ η Χριστοδούλου είχε τρία.

ΝΟ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός 5-19

Τα οκτάλεπτα: 0-9, 3-3, 2-4, 0-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, ΜακΚι 1, Αμορόσα 1, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη, Τσιούγκρη, Τσακωνάκη, Σ. Λιμπιτάκη 2, Ε. Λιμπιτάκη, Λαμπαθάκη

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Χριστοδούλου 3, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Ξενάκη, Σιούτη 2, Δρακωτού 2, Χαλδαίου 2, Τζωρτζακάκη 1, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Τριχά 2, Μαργαρίτη

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ