ΠΟΛΟ

Πόλο: Αναβάλλονται οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής

Η προσπάθεια του Κώστα Κάκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΟ Χανίων - Ολυμπιακός στην Α1 κατηγορία πόλο των ανδρών.
Ο Κώστας Κάκαρης στο ΝΟ Χανίων - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής στο πόλο ανδρών και γυναικών που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη (04/11) αναβάλλονται.

Τα νέα δεδομένα για τον κορονοϊό στη χώρα μας είναι δεδομένο ότι θα προκαλούν πολλά προβλήματα στον αθλητισμό και κυρίως στον Ερασιτεχνικό.

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε ήδη την αναβολή των αγώνων της έκτης αγωνιστικής τόσο στην Α1 πόλο ανδρών όσο και στην Α Εθνική γυναικών που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (04/11). Επιπρόσθετα, την Τρίτη (03/11) θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Αναμένοντας τη σχετική υπουργική απόφαση, για τα Υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης της COVID 19 στον Αθλητισμό και μετά τη χτεσινοβραδινή εισήγηση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, με δεδομένο ότι έως σήμερα (2/11) και ώρα 13.30, η ΚΟΕ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 αγώνες των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (6η αγωνιστική).

Για τη συνέχεια των δύο αυτών πρωταθλημάτων, η ΚΟΕ, θα ενημερώσει τα σωματεία όταν και εφόσον λάβει τις σχετικές οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Αύριο (3/11) εξάλλου και ώρα 14.00, η ΚΟΕ, καλεί σε τηλεδιάσκεψη και ανοιχτή συζήτηση, σε σχέση με την ως άνω κατάσταση που διαμορφώνεται, τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Α' Γυναικών, το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ)".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ