Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 14-9: Στα ημιτελικά οι κυανέρυθροι, εξασφάλισαν παρουσία στην Ευρώπη

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 14-9: Στα ημιτελικά οι κυανέρυθροι, εξασφάλισαν παρουσία στην Ευρώπη
INTIME

Ο Πανιώνιος επικράτησε 14-9 του ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 πόλο των ανδρών και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία του στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πανηγυρικές στιγμές το βράδυ της Τρίτης (10/5), στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για τον Πανιώνιο που θα φορέσει και την επόμενη σεζόν το ευρωπαϊκό του "κοστούμι", ενώ θα επιστρέψει για να καταταγεί ψηλά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών μετά από πολλά χρόνια.

Ο "ιστορικός" επιβλήθηκε με 14-9 επί του ΠΑΟΚ στον τρίτο μεταξύ του αγώνα της σειράς των πλέι οφ, έκανε το 2-1 στις νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τις θέσεις 5η-8η, με πρώτο αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, ακόμα κι όταν οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά μείωσαν στο ένα γκολ, καθώς κράτησαν την ψυχραιμία τους και με ένα ξέσπασμα στο μεγαλύτερο μέρος του τέταρτου οκτάλεπτου έφτιαξαν τη μεγάλη διαφορά και έφτασαν στη μεγάλη νίκη και την αποθέωση από τους οπαδούς τους, που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου (φωτο 4).

Κορυφαίος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Τάκης Δήμου (φωτο 2) με 6 γκολ, ενώ Μοσκόφ (φωτο 3) πέτυχε 3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 14-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 0-2, 7-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Κουκουνάς 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 6, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Μαυράκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ