STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 4-14: Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο στο πόλο ανδρών

2022-2023 / FINAL-4 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-4 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το 24ο τρόπαιο της ιστορίας του στο Stoiximan Κύπελλο στο πόλο ανδρών.

Την απόλυτη κυριαρχία του εντός συνόρων επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Παναθηναϊκού και κατέκτησαν το Stoiximan Final Four Κύπελλο στο πόλο ανδρών.

Οι πράσινοι άντεξαν για ένα οκτάλεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό αφού από τα μισά της δεύτερης περιόδου οι παίκτες του Μιλάνοβιτς ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε νευρικά και για τις δύο ομάδες με τις άμυνες να κυριαρχούν. Ο Γενηδουνιάς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μετά από τρία λεπτά αγώνα, όμως ο Τόττης σκοράροντας στον παραπάνω διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν σκορ πρώτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός με γκολ των Μπούσλιε και Φιλίποβιτς κατάφερε να ξεφύγει γρήγορα με δύο τέρματα. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το σερί τους με δύο ακόμη τέρματα από Φουντούλη και Γενηδουνιά πριν ο Αλβέρτης μειώσει σε 5-2. Λίγο αργότερα ο Γιάννης Φουντούλης διαμόρφωσε το 6-2 με το οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός άρχισε να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί και να μεγαλώνει συνεχώς τη διαφορά φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Το τελικό 4-14 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν τον 24ο τίτλο τους στο θεσμό.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 4-14

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σιγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1

TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ