ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Με την Αυστραλία η Εθνική πόλο γυναικών για τις θέσεις 5-8

Tilly Kearns, left, and Dorottya Szilagyi in action, during the women's Water Polo quarterfinals match between Australia and Hungary, at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Tilly Kearns, left, and Dorottya Szilagyi in action, during the women's Water Polo quarterfinals match between Australia and Hungary, at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Η Ουγγαρία επικράτησε 7-6 της Αυστραλίας και έτσι η δεύτερη θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών για τις θέσεις 5-8.

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με στόχο να κατακτήσει την 5η θέση.

Πρώτος αντίπαλός της θα είναι η Αυστραλία, η οποία ηττήθηκε με 7-6 από την Ουγγαρία επειτα από τρομερό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στην άμυνα και τελικά η μάχη κρίθηκε από τέρμα της Κέστελι με το οποίο διαμορφώθηκε 7-5 με 1.15 να απομένει. Τελικά το μόνο που κατάφεραν οι Αυστραλές ήταν να μειώσουν στο τελικό 7-6 με την Χάλιγκαν.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ