ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο Εφήβων πόλο: Ήττα 8-9 της Εθνικής από την Ισπανία, έσβησε το όνειρο της τετράδας

Παγκόσμιο Εφήβων πόλο: Ήττα 8-9 της Εθνικής από την Ισπανία, έσβησε το όνειρο της τετράδας

Η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 9-8 από την Ισπανία και δεν μπόρεσε να προκριθεί στην τετράδα του Παγκοσμίου.

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων ηττήθηκε 9-8 από την Ισπανία με τέρμα που ήρθε 40'' πριν από τη λήξη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με πολλές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Οι Ισπανοί κατάφεραν να προηγηθούν με 7-5, όμως η Εθνική απάντησε και με επί μέρους 3-1 κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τέρμα του Ανδρέα Μπιτσάκου.

Τελικά οι Ισπανοί πήραν τη νίκη με τέρμα στον παραπάνω στα 40'' πριν το φινάλε με τον Χαβιέρ Ιμπάνεζ Αλβάρεζ, ενώ και η Εθνική μας είχε τη δική της ευκαιρία δίχως να τα καταφέρει.

Έτσι, η Εθνική ομάδα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 με πρώτη αντίπαλο την Ιταλία.

Ελλαδα- Ισπανία 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 1-2, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης, Σάλεχ, Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Μπιτσάκος Ανδ. 5, Μυρίλος, Μαθιόπουλος 1, Σπάχιτς, Κανδανολέων 1, Παρτσόγλου.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γκιλένα, Βιλάρ, Τσέντο 1, Πατσάλιεφ 1, Ναβάρο, Ντουάρτ 2, Αλβάρεζ 1, Ροντρίγκεζ 1, Κολαπίντο, Βιγιάλμπα, Φάιτζες 2, Πλάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ