ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8: Με ηγέτη τον Φιλίποβιτς το Κύπελλο ξανά στον Πειραιά

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8: Με ηγέτη τον Φιλίποβιτς το Κύπελλο ξανά στον Πειραιά
INTIME

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 23ο Stoiximan Κύπελλο στην ιστορία του νικώντας τη Βουλιαγμένη με 9-8 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιλίποβιτς που πέτυχε τέσσερα τέρματα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το 23ο Stoiximan Κύπελλο της ιστορίας του πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός ο οποίος με ηγέτη τον Φιλίποβιτς επικράτησε της Βουλιαγμένης με 9-8 και πήρε το τρόπαιο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προηγήθηκαν με 9-3 στο σκορ αλλά η Βουλιαγμένη παίζοντας με παίκτη παραπάνω για τέσσερα λεπτά στο τελευταίο οκτάλεπτο έκανε την αντεπίθεση της, πέτυχε πέντε τέρματα αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση και να πάει το ματς στην παράταση.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Εκεί όπου τόσο η Βουλιαγμένη όσο και οι ερυθρόλευκοι έδωσαν έμφαση στην άμυνα τους και καμία εκ των δύο ομάδων ουσιαστικά δεν μπόρεσε να σκοράρει με αποτέλεσμα να μπει ένα μόλις τέρμα για τους τυπικά γηπεδούχους από τον Κολόμβο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες άρχισαν να σκοράρουν με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν προβάδισμα τριών τερμάτων με τα γκολ των Φιλιποβιτς και Φουντούλη πριν μειώσει η Βουλιαγμένη με τον Καλογερόπουλό. Το δεύτερο οκτάλεπτο έληξε με ένα ακόμη τέρμα από τον Γενηδουνιά για τον Ολυμπιακό και τον Μυλωνάκη για τους φιλοξενούμενους με το σκορ να είναι 4-2.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να σκοράρει και πάλι με τους Μπούσλιε και Φιλίποβιτς για να μειώσει η Βουλιαγμένη με τον Τρούλο. Ο Φιλίποβιτς όμως με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο οκτάλεπτο διαμόρφωσε το 7-3.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πέντε τερμάτων με το γκολ του Χρυσοσπάθη ενώ ο Φιλίποβιτς με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 9-3. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε μια ένταση με τον Γενηδουνιά να αποβάλλεται και να αφήνει την ομάδα του με παίκτης λιγότερο.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε την αντεπίθεση της και πέτυχε πέντε τέρματα με τους Καπότση, Καλογερόπουλο, Γιουβέτση και με 20'' να μένουν μέχρι τη λήξη είχε την τελευταία επίθεση του αγώνα αλλά το σουτ του Τζωρτζάτου που είχε ανέβει και αυτός στην επίθεση κόντραρε στα σώματα.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 3-1, 2-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς (1), Φουντούλης (1), Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε (1), Κολόμβος (1), Χρυσοσπάθης (1), Φιλίποβιτς (4), Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης (1), Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης (1), Τρούλος (1), Πάπαριτς, Λόζινα, Καλογερόπουλος (2), Χαλυβόπουλος, Καπότσης (3), Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ