ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-9: Ένα βήμα από τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε προσπάθειά του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε προσπάθειά του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στη Βουλιαγμένη, επικράτησε 11-9 στο δεύτερο τελικό της Α1 πόλο των ανδρών και είναι μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγινε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 11-9 της Βουλιαγμένης στο δεύτερο τελικό της Α1 πόλο των ανδρών και είναι μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Οι παίκτες του Βλάχου είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του και κατάφεραν από την αρχή να χτίσουν διαφορά και ουσιαστικά να μην κινδυνεύσουν. Ο ΝΟΒ άνοιξε το σκορ με τον Αλαφραγκή, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα με ένα 3-0 για να προηγηθεί με 3-1. Ο Γκιουβέτσης μείωσε σε 3-2 για να διαμορφώσει το 4-2 ο Γενηδουνιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Τρούλος έφερε ξανά τον ΝΟΒ σε απόσταση αναπνοής, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός με γκολ από τους Ντάουμπε και Γενηδουνιά ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3) με τον Κουρούβανη να διαμορφώνει το 6-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο +4 με τους Ντάουμπε και Γενηδουνιά να κάνουν το 8-4. Η Βουλιαγμένη απάντηση με το ίδιο νόμισμα και με γκολ από τους Γκιουβέτση και Κουρούβανη μείωσε σε 8-6, αλλά με τέρματα των Γενηδουνιά και Μουρίκη ο Ολυμπιακός ξέφυγε ξανά με τέσσερα γκολ (10-6) πριν ο Χρήστος Αφρουδάκης διαμορφώσει το 10-7 που ήταν το σκορ της περιόδου.

Ο Δερβίσης έξι λεπτά πριν το τέλος ανέβασε ξανά τη διαφορά στα τέσσερα γκολ και ο ΝΟΒ μείωσε απλά με τους Καλογερόπουλο και Λόζινα. Στα τελευταία λεπτά υπήρξε ένταση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, ο Κώστας Τσαλκάνης αποβλήθηκε από τον πάγκο, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 11-9 της Βουλιαγμένης και είναι μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ