ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βαζούτας 11-4: Άνετα το 2/2 οι ερυθρόλευκες

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για την Α Εθνική πόλο των γυναικών.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 11-4 κόντρα στην Βαζούτας και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τα κορίτσια του Ολυμπιακού, βρίσκονται πλέον μια ανάσα από την πρόκρισης στις "8" της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στον Γ' Όμιλο της προκριματικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των Γυναικών, στη "φούσκα" της Όστια στη Ρώμη, καθώς επιβλήθηκαν άνετα επί της ουγγρικής Βαζούτας με 11-4.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης (είχε νικήσει χθες την Πάντοβα 10-7) και στον σημερινό βραδινό τελευταίο αγώνα της (Παρασκευή 5/2 στις 21.30) κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα, αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά και την πρωτιά στον Όμιλο. Με τη Νις δεν θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο, καθώς η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από τη LEN, καθώς παραβίασε το πρωτόκολλο για τον covid-19.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος στο ματς με τη Βαζούτας και έδειξε από την αρχή ποιος είναι το "αφεντικό". Πήρε από νωρίς προβάδισμα, με πλουραλισμό και λύσεις από παντού στην επίθεση και έφτασε τη διαφορά ακόμα και στα 6 γκολ (7-1), ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 7-2. Με υποδειγματική άμυνα, εξάλλου, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις Μαγυάρες και στο δεύτερο μισό του αγώνα, φτάνοντας στο τελικό 11-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΖΟΥΤΑΣ 11-4

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 1-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1 , Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 2 , Τορνάρου , Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2 , Σταματοπούλου.

ΒΑΖΟΥΤΑΣ (Ματτίας Πέτροβιτς): Ντοροσλάϊ, Φεκέτε, Κ. Φάρκας, Αλάξα, Τάκαξ, Τ. Φάρκας 2, Μίχαλι, Λέιμετερ 1, Γκουνγκούσι, Κέλε 1, Ν. Αλάξα, Γκέμες, Τοτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ