ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πόλο: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ούιπεστ στο Final 4 της Euro League

Πόλο: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ούιπεστ στο Final 4 της Euro League
EUROKINISSI SPORTS

Με την Ούιπεστ θα κοντραριστεί η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Euro League που θα διεξαχθεί το διήμερο 30/4-01/05 στη Βουδαπέστη.

Πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη, η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final4 της Βουδαπέστης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Απριλίου-1 Μαϊου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την Ούιπεστ Βουδαπέστης, ενώ το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, είναι το Ντουναϊσβάρος (Ουγγαρία) - Ουραλότσκα (Ρωσία). Στον τελικό του Σαββάτου 1ης Μαϊου, θα αναμετρηθούν οι νικητές των δυο ημιτελικών.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr, σχετικά με την κλήρωση του Final4 της Ευρωλίγκας, τα εξής: "Η Ούιπεστ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι η βάση της εθνικής Ουγγαρίας, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της και αήττητη στην Ευρώπη.

Κάποια στιγμή, είτε στον ημιτελικό είτε στον τελικό θα βρίσκαμε μπροστά μας αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Να μην τους δώσουμε εύκολα γκολ στην κόντρα, που είναι το δυνατό τους σημείο και αν μπορέσουμε να κρατήσουμε το σκορ, όσο πιο χαμηλά γίνεται, όπως κάναμε στον προημιτελικό με την Σαμπαντέλ.

Αν παίξουμε με την ίδια πίστη και το ίδιο πάθος, νομίζω ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε στον ημιτελικό. Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι χωρίς τραυματισμούς, χωρίς προβλήματα με την πανδημία. Να φτάσουμε στους αγώνες όλη η ομάδα και να παίξουμε το παιχνίδι μας και να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας ακόμα μια φορά στην τελική φάση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ